Posts Tagged
‘COVID19’

ShtëpiCOVID19

In this 4th and final Bulletin published by 3DCEFTAs before the summer, the focus is on the latest developments with regard to the Covid-19 pandemic in the region, and the impact it has had on the overall political environment within each country, many of whom are facing impending electoral challenges. The deterioration in democratic standards and […]

In the third bulletin published by 3DCEFTAs, you can find an update on the latest developments on the rates of infection and mortality arising out of the pandemic in the region, the general easing of restrictions, as well as the range and extent of international assistance. As most EU member states embark on a gradual […]

In this second bulletin published by 3DCFTAs, you can find the latest data on the Covid–19 pandemic in the Western Balkans and Turkey, the general easing of restrictions, the economic impact so far and recovery measures.  It comes a few days after the annual economic policy dialogue between the EU and the Western Balkans as well […]

I sumnalutni pandemija ikalga seratar e sasoitnipaskere thavdipa ki Republika Utarali Makedonija kolate o KOVID-19 arakhlja e raštra ko anglal alusaribaskoro vakti thaj bizo parlamenti. Anguno nasvalo sine registririmo ko 26-to februari, thaj dži ko 29-to aprili sine konfirmirime 1.465 nasvale. Ko akava vakti avgofare ki themeskiri istorija, ko 18-to marti sine andi i avguni [...]

While the European Union has become the epicentre of the global Covid-19 crisis, the countries of the Western Balkans – Albania, Bosnia and Herzegovina, Kosovo, Montenegro, North Macedonia and Serbia – have so far remained remarkably lightly affected. Even neighbouring Turkey, although having a high number of confirmed cases, has so far counted far fewer […]

Shoqëria civile dhe Këshilli për bashkëpunim dhe zhvillim të sektorit civil i bëjnë thirrje Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut që të rishqyrtojë dhe ndryshojë vendimin e saj për të ulur në mënyrë drastike mbështetjen financiare për organizatat e shoqërisë civile, botuar në Gazetën Zyrtare të RMV më 9 prill 2020. Ky vendim, me [...]
Pas shqetësimit për ndikimin e infeksionit të ri viral, i cili ka arritur shkallë pandemike, mbi qasjen në shërbimet shëndetësore (përfshirë abortin dhe shëndetin mendor), të drejtat e punëtorëve (përfshirë gazetarët), korrupsionin, të drejtat e personave të privuar nga liria dhe viktimat e trafikimit me njerëz dhe shfrytëzimit, si dhe ndikimin mbi barazinë gjinore, përfshirë [...]

Të nderuar, Duke pasur parasysh se si zhvillohet situata me shpërndarjen e virusit dhe në përputhje me rekomandimet e Qeverisë dhe Ministrisë së shëndetësisë, Instituti për politikë evropiane vendosi që t’i vazhdon masat për kujdes. Të punësuarit në EPI do të vazhdojnë t’i kryejnë obligimet e tyre të punës nga shtëpia. Në rast se dëshironi […]

Të nderuar, Duke ndjekur situatën aktuale me përhapjen e koronavirusit dhe në përputhje me rekomandimet e Ministrisë së shëndetësisë, të punësuarit në Institutin për politikë evropiane duke filluar nga 12 mars obligimet e punës do t’i kryejnë nga shtëpia. Periudhën që vjen mund të na kontaktoni përmes e-mailit tonë oficial: [email protected] ose mund të kontaktoni […]

0
0
image
https://epi.org.mk/wp-content/themes/blake/
https://epi.org.mk/?lang=sq/
#00ccff
style1
paged
Loading posts...
/home/epiopoif/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://epi.org.mk/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
sq