Ангела Делевска- истражувачка

Ангела Делевска е истражувачка во Институтот за европска политика. Дипломирала политички науки на Правниот факултет „Јустинијан Први“ при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј”- Скопје, а моментално во ЕПИ работи на проекти  во склоп на програмата за демократија и владеење на правото. Ангела е дел од тимот на ЕПИ од 2019 година.

Последно од авторката

0
0
image
https://epi.org.mk/wp-content/themes/blake/
https://epi.org.mk//
#00ccff
style1
paged
Loading posts...
/home/epiopoif/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://epi.org.mk/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
mk