Истражувањето за (не)ефикасноста на одредниците за Западен Балкан е нотирано од ЕП

Мај 17, 2018

epiadmin

Новости

0

Сервисот за истражување на Европскиот парламент ги скенираше истражувањата и анализите на тинк-тенк организациите кои се поврзани со Западниот Балкан. На извештајот од овој сервис, издаден на 4 мај 2018 година, се референцира истражувањето за (не)ефикасноста на механизамот на одредници за Западен Балкан, кое е издадено од Think for Europe Network (TEN).

Ова истражување е направено во рамките на проектот БЕНЧЕР, кој го води Институтот за европска политика, во соработка со партнерите од TEN мрежата.

Post by epiadmin

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *