Информативна сесија за повикот за грантови за граѓански организации

Проектот Weber 2.0 Зајакнување на граѓанското општество од западниот Балкан за реформирана јавна администрација организира информативнa сесиja за повикот за грантовата шема за доделување мали грантови на граѓански организации од областа на реформа на јавната администрација.

Информативната сесија ќе се одржи на ден 28 септември 2020 (понеделник) онлајн преку апликацијата Zoom во 12.30 часот.

За повеќе информации поврзани со повикот за грантовата шема за доделување мали грантови на граѓански организации од областа на реформа на јавната администрација посетете го следниот линк: https://epi.org.mk/post/15396

За дополнителни прашања и информации може да се обратите на маил [email protected] или на телефонскиот број 078 343 208.

Comments are closed.