Известување: ЕПИ ги продолжи превентивните мерки за работа

Почитувани,

Со оглед на развојот на ситуацијата и ширењето на коронавирусот и согласно препораките на Владата и министерствто за здравство, Институтот за европска политика одлучи да ги продолжи мерките на претпазливост. Вработените на ЕПИ ќе продолжат своите работни обврски да ги исполнуваат од дома и во наредниот период.

Доколку сакате да не контактирате, тоа може да го сторите на нашиот официјален маил: [email protected] или директно некој од членовите на нашиот тим на нивните маилови објавени на нашиот вебсајт: http://epi.org.mk/%d1%82%d0%b8%d0%bc

Со почит,

Институт за европска политика

Comments are closed.