Коментари на измените на Законот за судски совет Законот за АСЈО

Фев 14, 2018

epiadmin

Новости

0

Институтот за европска политика (ЕПИ) и Институтот за човекови права (ИЧП) на 13 февруари 2018 година испратија коментари до Министерството за правда, во врска со предложените измени на Законот за Судски совет на РМ и Законот за Академија за судии и јавни обвинители.

Во прилог на овој текст се наоѓаат коментарите.

 

 

 

Post by epiadmin

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *