Grupa e dytë e trajnerëve të tashëm dhe të ardhshëm për ndërmjetësim morën trajnim për metoda dhe aftësi nga ekspertë holandez

Një grup i ri trajnerësh ndërmjetësimi aktual dhe të ardhshëm, si dhe ndërmjetësues të licencuar, morën trajnime për metodat dhe aftësitë nga ekspertë nga Holanda javën e kaluar.

Ky trajnim i dytë mbi teknikat dhe aftësitë e ndërmjetësimit u krye nga ekspertë dhe ndërmjetësues me përvojë, Hea van Klompenburg dhe Marion Kuipers nga Regjistri ndërkombëtar i ndërmjetësimit dhe Federata Holandeze e ndërmjetësuesve.

Atyre iu bashkuan Jan van Zwitten, Mike Smith dhe Marlene Panis. Pjesëmarrësit nga ekspertja Mike Smith mësuan më shumë rreth qasjes sistematike ndaj ndërmjetësimit, kurse nga Marlene Panis mësuan se çfarë është ndërmjetësimi në procedimet penale sipas ligjit holandez.

Comments are closed.