[Infografik] Marrëdhëniet e mira fqinjësore dhe integrimi në BE: Ku jemi dhe ku po shkojmë?

Infografik i dalë nga ngjarja debatuese lokale të organizuar me qytetarë nga rajoni Lindor dhe Jugperëndimor. Diskutimi u organizua si pjesë e projektit “ACT – Veprim Qytetar Aktiv 2.0″, zbatuar nga Instituti për Politikë Evropiane – Shkup me mbështetjen e Qendrës për Demokraci Deliberative në Universitetin Stanford nga ShBA. Projekti është financuar nga National Endowment for Democracy nga ShBA. Ky diskutim, së bashku me 4 diskutime të tjera me qytetarë për tema të ndryshme në të gjithë vendin, do të kontribuojnë në zhvillimin e Debatës Nacionale Demokratike që është planifikuar të mbahet në vitin 2022.

Comments are closed.