VIDEO: EU accession – no pass to an impasse?

Dec 26, 2019

naum.lokoski

Lajme

0

Pas tryezës së rrumbullakët organizuar nga EPI më 3 dhjetor në Shkup, folësit Valeska Esch – Drejtore programi në Aspen Institute Gjermani, Sébastien Gricourt – drejtor i Observatorit Ballkanik në Foundation Jean Jaurès – Francë dhe Wouter Zweers – Hulumtues në Clingendael Institute – Holandë, u përgjigjën se si ata e shohin rrugëtimin e Maqedonisë së Veriut pas përgjigjes negative të Francës për hapje të negociatave për aderim në BE.

Comments are closed.