Dhjetë BE prioritetet të Qeverisë së re

Instituti për politikë evropiane, në bazë të analizave dhe përvojave të veta dhe parashikimeve të problemeve më urgjente dhe perspektivave për anëtarësim, përgatiti dokumentin “Dhjetë BE prioritetet e Qeverisë së re”.

Comments are closed.