Fjala është fjalë: Si zbatohej Marrëveshja e Përzhinës

Ky publikim është i përmbledhur në bazë të monitorimit dhe implementimit të Reformave urgjente prioritare përmes Rrjetit 23 dhe mënyrës se si u zbatua Marrëveshja e Përzhinës.

Fjala është fjalë!

Comments are closed.