Зборот е збор: Како се спроведуваше Договорот од Пржино

Оваа публикација е составена врз основа на мониторинг на имплементацијата на Итните реформски приоритети преку Мрежа 23 и начинот на кој што се спроведуваше Договорот од Пржино.

Погледнете ја публикацијата тука.

Comments are closed.