‘Отворени повици’

Информации за проектот Институтот за европска политика (ЕПИ) во рамките на проектот „Активна граѓанска акција за демократија“ (Active Citizenship Action for Ensured Democracy) поддржан од Националната фондација за демократија (National Endowment for Democracy)[1], објавува повик за изработка на истражувачки трудови со препораки или опции за политики, кои ќе се презентираат на јавна дебата во тематски […]

Институтот за европска политика (ЕПИ) – Скопје има потреба од ангажман на еден/една волонтер/ка во рамки на проектот „Партнерство Јустиција: Враќање на довербата кај граѓаните“, кој е финансиран од Европската Унија. Проектот се спроведува во партнерство со Асоцијацијата ЗЕНИТ. Времетраењето на ангажманот е предвидено за 3 месеци, со можност за продолжување. Компензацијата се врши согласно Законот […]

Асоцијацијата за развојни иницијативи ЗЕНИТ – Скопје и Институтот за европска политика (ЕПИ) огласуваат 14 волонтерски позиции во рамки на проектот „Партнерство Јустиција: Враќање на довербата на граѓаните“ финансиран од Европската Унија. Позициите се предвидени во Гостивар и Штип. Начин на пријавување Заинтересираните кандидати треба да достават кратка биографија (на македонски или англиски јазик) со […]

Асоцијацијата за развојни иницијативи ЗЕНИТ – Скопје и Институтот за европска политика (ЕПИ) огласуваат 14 волонтерски позиции во рамки на проектот „Партнерство Јустиција: Враќање на довербата на граѓаните“ финансиран од Европската Унија. Позициите се предвидени во Скопје, Битола, Гостивар и Штип. Начин на пријавување Заинтересираните кандидати треба да достават кратка биографија (на македонски или англиски […]

Институтот за европска политика – ЕПИ и Асоцијацијата за развојни иницијативи ЗЕНИТ – Скопје огласуваат 20 волонтерски позиции во рамки на проектот „Партнерство Јустиција: Враќање на довербата на граѓаните“ финансиран од Европската Унија. Позициите се предвидени во Скопје, Битола, Гостивар и Штип. Начин на пријавување Заинтересираните кандидати треба да достават: кратка биографија (на македонски или англиски јазик) со преглед на образованието, […]

Институтот за европска политика – ЕПИ и Асоцијацијата за развојни иницијативи ЗЕНИТ огласуваат 4 позиции за супервизори на анкетари во рамки на проектот „Партнерство Јустиција: Враќање на довербата на граѓаните“ финансиран од Европската Унија. Позициите се предвидени во Скопје, Битола, Гостивар и Штип и ќе се базираат на договор за вршење услуги во текот на 1 месец во […]

Институтот за европска политика (ЕПИ) – Скопје има потреба за ангажман на постар/а истражувач/ка за политики на Европска Унија. Позицијата предвидува полно и редовно работно време, во период од една година[1] со повремени попладневни и викенд ангажмани при организација на настани. Позицијата овозможува можности за личен развој и надградба и динамична работна средина. Опис на […]

Институтот за европска политика (ЕПИ) – Скопје има потреба за ангажман на помлад/а истражувач/ка за политики на Европска Унија. Позицијата предвидува полно и редовно работно време, во период од една година[1] со повремени попладневни и викенд ангажмани при организација на настани. Позицијата овозможува можности за личен развој и надградба и динамична работна средина. Опис на […]

Институтот за европска политика (ЕПИ) – Скопје има потреба од лице задолжено за комуникации и односи со јавност. Лицето ќе биде задолжено за комуникациските активности на ЕПИ. Позицијата предвидува полно и редовно работно време,[1] со повремени попладневни и викенд ангажмани при организација на настани. Позицијата овозможува можности за личен развој и надградба, компетитивна компензација и динамична […]

1. Општи информации Институтот за европска политика – Скопје (ЕПИ) во рамките на проектот „Граѓанска дебата за НАТО„ објавува повик за изработка на кратки документи за јавна политика за очекуваните ефектите од пристапувањето на Република Македонија во НАТО. Документите треба да вклучуваат препораки или опции за политики, а истите ќе бидат презентирани на јавна дебата. Во рамките […]

0
0
image
https://epi.org.mk/wp-content/themes/blake/
https://epi.org.mk//
#00ccff
style1
paged
Loading posts...
/home/epiorgmk/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://epi.org.mk/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
mk