Posts Tagged
‘Видео медијација’

ДомаВидео медијација

Секој може да биде обучуван и да стане медијатор, Марјон Куиперс од Меѓународниот регистер за медијација и Холандската федерација на медијатори објаснува кои професии стануваат најдобри медијатори.

За време на нашата втора обука за обучувачи за медијација, ја прашавме Хеа ван Кломпенбург од Меѓународниот регистер за медијација и Холандската федерација на медијатори за предностите наспроти трошоците при користењето на медијација.
0
0
image
https://epi.org.mk/wp-content/themes/blake/
https://epi.org.mk//
#00ccff
style1
paged
Loading posts...
/home/epiopoif/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://epi.org.mk/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
mk