[Видео] Од која професија доаѓаат најдобрите медијатори?

Секој може да биде обучуван и да стане медијатор, Марјон Куиперс од Меѓународниот регистер за медијација и Холандската федерација на медијатори објаснува кои професии стануваат најдобри медијатори.

Comments are closed.