Republika e Maqedonisë dhe UE-ja: Riziku i status quos- së

EPI publikon koment menjëherë pas publikimit të Strategjisë për zgjerim dhe raporteve të progresit për shtetet e Ballkanit Perëndimor në procesin e aderimit në BE nga ana e Komisionit Evropian më 12 tetor të vitit 2011 dhe pas reagimeve të para në Republikën e Maqedonisë me rastin e Raportit

Comments are closed.