Партнерство во користењето на ИПА фондовите во Република Македонија

Следење на ИПА: Партнерство во користењето на ИПА фондовите во Република Македонија

Мал истражувачки грант за истражување во рамки на програмата на УСАИД за поддршка на граѓанските организации за значењето на принципот на партнерство помеѓу државните институции и граѓанскиот сектор во користењето на фондовите на ЕУ. Истражувањето беше спроведено во период од 6 месеци преку спроведување анализа на тековната ситуација, интервуја со релевантни засегнати страни и препораки за унапредување на ситуацијата.

Post by epiadmin

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *