Следење на владеењето за раст во областа на правдата од Стратегијата за ЈИЕ 2020 (JuDGMeNT)

Демократија и владеење на правото: Следење на владеењето за раст во областа на правдата од Стратегијата за ЈИЕ 2020 (JuDGMeNT)

Институтот за европска политика (ЕПИ) – Скопје на 10 јули 2016 година започна да го спроведува проектот „Следење на владеењето за раст во областа на правдата од Стратегијата за ЈИЕ 2020 (JuDGMeNT)“. Проектот е финансиран од Регионалниот совет за соработка во рамките на Програмата за грантирање: „Поддршка за промоција и унапредување на ЈИЕ 2020 Стратегијата“ (Реф.бр.CfP02/2016) и е со времетраење од 6 месеци.

Post by epiadmin

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *