Примена на принципот на правична застапеност

Демократија и владеење на правото: Примена на принципот на правична застапеност

Институтот за европска политика (ЕПИ) – Скопје започна со спроведувањето на проектот “Примена на принципот на правична застапеност” финансиран од проектот на УСАИД за граѓанско општество кој го спроведува Фондацијата Отворено општество-Македонија.
На проектот работат Ардита Абази Имери, Проектен координатор и Билјана Котевска, Истражувач од ЕПИ.

Времетраењето на проектот е 12 месеци.

Post by epiadmin

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *