ЕПИ коментар: Од проширување назад кон стабилизација и асоцијација

Коментар на Институтот за европска политика – Скопје на заклучоците на Советот за општи и надворешни работи на ЕУ од 16 декември 2014 година.

Публикацијата може да ја погледнете тука.

Comments are closed.