Збирка на студии презентирани на конференција „Подобрување на успешноста на јавната администрација: Тековни искуства и идни предизвици“

Збирка на студии кои беа презентирани на конференцијата „Подобрување на успешноста на јавната администрација: Тековни искуства и идни предизвици“ одржана на 9 и 10 септември 2015 година во Белград.

Погледнете ја збирката тука.

Comments are closed.