Мрежа 23: Збирка на документи за јавна политика за правосудството и темелните права

Оваа збирка е резултат на грантовата шема спроведена во рамките на проектот „Мрежа 23“, финансиран од Европската Унија, преку Програмата за поддршка на граѓанското општество и од Кралството Холандија, преку програмата МАТРА.

Погледнете ја публикацијата тука.

Comments are closed.