Замрзната препорака – Анализа на Извештајот на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2015 година

Анализа на Институтот за европска политика – Скопје на  Извештајот на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2015 година.

Погледнете ја анализата тука

Comments are closed.