Збирка на работни документи „Уметноста на преживувањето: Интерсекционалноста во социјалната заштита во Македонија и Босна и Херцеговина“

Збирка на работни документи за социјална заштита во Македонија и Босна и Херцеговина.

Погледнете ја тука.

Comments are closed.