Инфографик: Дебатна анкета за ЕУ

Инфографик со резултати од дебатната анкета за придобивките и предизвиците од евентуалното членство на Македонија во ЕУ.

Погледнете го инфографикот тука.

Post by Naum Naum

Comments are closed.