[Резиме на проектот] Ангажирање на приватниот сектор во образованието за претприемништво

Проектот Ангажирање на приватниот сектор во образованието за претприемништво го спроведува Младински образовен форум (МОФ) во партнерство со Европски институт за политика (ЕПИ), а е поддржан од Центарот за меѓународно приватно претприемништво.

Comments are closed.