Првична анализа на Извештајот на ЕК за напредокот на РМ за 2013 година

Анализа на Институтот за европска политика – Скопје на Извештајот на Европската комисија за напредокот на Република Македонија за 2013 година.

Погледнете ја анализата тука.

Comments are closed.