Трет мониторинг извештај за спроведувањето на Итните реформски приоритети

Трет мониторинг извештај на спроведувањето на итните реформски приоритети подготвен од членките на Мрежа 23, која дејствува во областите покриени со Поглавјето 23 од пристапувањето во ЕУ.

Погледнете го извештајот тука.

Comments are closed.