Итните реформски приоритети побавни од реставрирањето на нереформските практики

Оваа публикација е составена врз основа на мониторинг на имплементацијата на Итните реформски приоритети преку Мрежа 23.

Погледнете ја публикацијата тука.

Comments are closed.