Тематски извештај од проектот „Следење на владеењето во областа на правдата (JuDGMeNT)“ од ЈИЕ2020

Тематски извештај од проектот „Следење на владеењето во областа на правдата (JuDGMeNT)“ од ЈИЕ2020.

Извештајот погледнете го тука.

Comments are closed.