Збирка резимеа од истражувања на грантистите од проектот Мрежа 23+

Резимеа од спроведените истражувања на грантисите од проектот Мрежа23+, што го спроведоа Институтот за европска политика – Скопје и Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија. Проектот беше спроведен со финансиска поддршка од Европската Унија и aмбасадата на Кралството Норвешка во Белград

Публикацијата може да ја погледнете тука.

Comments are closed.