‘Проекти’

Пристапување во ЕУ – следење и застапување: ЕПИ Грант ОСИ-ТТФ Грантот обезбеди институционално и организациско поставување на ЕПИ, како и развој на програмските активности на институтот. Forum Europeum РМ-ЕУ: која е стратегијата? (да се поврзе со настанот – вести, галерија и публикација); Пристапувањето во ЕУ: „Која е улогата на граѓанските организации?“ (да се поврзе со […]

4
0
image
https://epi.org.mk/wp-content/themes/blake/
https://epi.org.mk//
#00ccff
style1
paged
Loading posts...
/home/epiorgmk/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://epi.org.mk/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
mk