‘Новости’

Фев 02, 2018

epiadmin

Новости

0

Задоволство ни е да ви соопштиме дека нашата организација е рангирана од Global Go To Think Tank Index во најдобрите 100 тинк-тенк организации од Централна и Источна Европа, додека нашата мрежа TEN – Think for Europe Network е рангирана помеѓу најдобрите мрежи во светот! Global Go To Think Tank Index е дел од активностите на Универзитетот во Пенсилванија, САД.

Јан 29, 2018

epiadmin

Новости

0

Ние, долупотпишаните организации, сакаме да ја информираме јавноста и да дадеме препораки до надлежните институции во врска со оданочувањето на физичките лица со ДДВ во рамки на постојната регулатива, кое е проблематично, од неколку аспекти. Ова соопштение за јавност е во фунција на подобрување на владеењето на правото, зајакнување на правната сигурност, подобрување на услугите од страна на јавниот сектор. Како […]

7
0
image
https://epi.org.mk/wp-content/themes/blake/
https://epi.org.mk//
#00ccff
style1
paged
Loading posts...
/home/epiorgmk/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://epi.org.mk/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off
mk