Новости

ЕПИ е рангиран во 100 најдобри организации во Централна и Источна Европа

ЕПИ е рангиран во 100 најдобри организации во Централна и Источна Европа

Задоволство ни е да ви соопштиме дека нашата организација е рангирана од Global Go To Think Tank Index во најдобрите 100 тинк-тенк организации од Централна и Источна Европа, додека нашата мрежа TEN - Think for Europe Network е рангирана помеѓу најдобрите мрежи во светот!

Global Go To Think Tank Index е дел од активностите на Универзитетот во Пенсилванија, САД.