Новости

Трета средба на регионалната ВеБЕР платформа во Скопје

Трета средба на регионалната ВеБЕР платформа во Скопје

Започна третата средба на #EU_WeBER платформата. „Овие два дена ќе има многу прилики за учење во областа на реформата на јавната администрација.“ - Simonida Kacarska, директорката на ЕПИ го отвори настанот. На средбата ќе присуствуваат граѓански организации, државни институции од Западниот Балкан, но и меѓународни институции.


TEN - Think for Europe Network го спроведува проектот WeBER, кој е финансиран од Европската Унија и Embassy of the Netherlands in Serbia and in Montenegro.