Новости

Покана за завршна конференција од проектот „Примената на принципот на соодветна и правична застапеност во јавната администрација“

Покана за завршна конференција од проектот „Примената на принципот на соодветна и правична застапеност во јавната администрација“

ПОКАНА

Завршна конференција

ПРИМЕНАТА НА ПРИНЦИПОТ НА СООДВЕТНА И ПРАВИЧНА ЗАСТАПЕНОСТ ВО ДРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА

Институтот за Европска Политика (ЕПИ) – Скопје ја има честа да ве покани да бидете дел од завршната конференција на проектот „Примената на принципот на соодветна и правична застапеност во јавната администрација“ што ќе се одржи на ден 09 март 2016 година во Хотел Холидеј Ин – Скопје (сала Милениум II) со почеток од 10.30 часот. Регистрација на гостите ќе биде од 10.00 до 10.30 часот. Агендата ќе ви биде испратена дополнително.

Ве молиме да го потврдите вашето присуство преку телефонот 3280 100 или на e-mail iva.conevska@epi.org.mk до 07.03.2016. За сите дополнителни информации контактирајте ја Ардита Абази Имери, Програмска координаторка за acquis и секторски политики ardita.abazi-imeri@epi.org.mk или 070 846 068.