Галерија на слики

Објавен Извештајот во сенка за Поглавјето 23 за периодот јули 2015-април 2016 година

Прес-конференцијата за презентација на Извештајот во сенка за Поглавјето 23, подготвен во рамките на проектот „Мрежа 23+“, беше одржана на 16 јуни 2016 година во хотелот „Холидеј Ин“.

Датум:

16.06.2016

Галерии