Галерија на слики

Завршна конференција - Правична застапеност

Завршна конференција на проектот "Примена на принципот на соодветна и правична застапеност и интеграција на работното место во јавната администрација" која се одржа на 09.03.2016 во Холидеј Ин - Скопје. Проектот беше финансисран од УСАИД и менаџиран од ФООМ.

Датум:

11.03.2016

Галерии