Галерија на слики

Тркалезна маса - ЕУ и актуелната политичка криза во Македонија: влијание, вклученост, изгледи

Целта на тркалезната маса беше да поттикне отворена и конструктивна дебата помеѓу домашните и европските чинители околу можностите за надминување на актуелната политичка криза во Република Македонија. Учествуваа претставници од политички партии, дипломатскиот кор, претставници од граѓанските организации и академската средина, како и аналитичари и експерти.

Датум:

30.03.2015

Галерии